Режим роботи:
Пн-Пт.: 9:00 – 18:00
Сб., Нд - вихідний

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

    Умови Політики конфіденційності та відносини між Покупцем та магазином «Домовенок», пов'язані з обробкою персональних даних, регулюються Законом України від 1 червня 2010 р. № 2297-VI «Про захист персональних даних».

    Політика конфіденційності діє стосовно персональних даних, які отримав або може отримати від Покупця при Реєстрації та оформленні Замовлення на Сайті, та необхідні для виконання зобов'язань з боку нашого магазину щодо купованого Покупцем Товару.

    Покупець цим погоджується, що, здійснивши реєстрацію на сайті, надає беззаперечну згоду з Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки персональних даних Покупця. У разі незгоди з якоюсь умовою Політики конфіденційності Покупець зобов'язаний негайно покинути цю сторінку сайту.

    Персональні дані, які Покупець добровільно та усвідомлено надає про себе при Реєстрації та/або оформленні Замовлення на Сайті, необхідних для виконання зобов'язань з боку магазину «Домовенок» щодо купованого Покупцем Товару, зокрема:

- ПІБ Покупця;

- контактний телефон Покупця;

- контактний E-mail Покупця;

- Адреса для доставки Товарів.

 

    Співробітники магазину «Домовенок» не перевіряють достовірність наданих Покупцем персональних даних та не здійснюють контролю за їх актуальністю. Однак «Домовенок» виходить з того, що Покупець надає достовірні та достатні персональні дані з питань, які пропонуються у формі Реєстрації. Всю відповідальність за наслідки надання недостовірних чи недійсних персональних даних несе Покупець.

    Покупець добровільно надає адміністрації магазину «Домовенок» згоду на зберігання, обробку, подальше використання та розповсюдження своїх персональних даних. Надання доступу до них органам державної влади та місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень та інших третіх осіб, пов'язаних із виконанням цієї Угоди. З метою реалізації адміністративно-правових та податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського та статистичного обліку, фінансового моніторингу, інших відносин, що потребують обробки персональних даних, відповідно до вимог Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України "Про платіжних системах та переказі коштів в Україні", Статуту підприємства, інших нормативно-правових актів України та локальних актів власника бази персональних даних натисканням кнопки «З угодою користувача ознайомлений та згодний» при Реєстрації.

    Покупець підтверджує, що він повідомлений про включення його персональних даних до бази персональних даних клієнтів магазину « Домовенок», про свої права, передбачені ст. 8 Закону України „Про захист персональних даних”. Цілі обробки персональних даних та осіб, яким передаються його персональні дані відповідно до законодавства України, натисканням кнопки «З угодою користувача ознайомлений і згоден» при Реєстрації.

    Всі питання щодо обробки персональних даних Покупець може надіслати адміністрації магазину «Домовенок» за адресою info@domovenok.kiev.ua.

Онлайн курсы IT